Nike Dunk Low: College Tribute

Úvod

Model best replica Nike Dunk Low Arizona State je důkazem odhodlání značky dodávat vysoce kvalitní a stylovou obuv¹². Tento model si bere na paškál vysokoškolskou estetiku a vyznačuje se celokoženým svrškem s bordó základem a žlutými překryvy¹².

Design a barevné provedení

Design modelu Nike Dunk Low Arizona State odkazuje na charakteristické barvy Sun Devils². Hladký kožený svršek kombinuje tmavě bordó základ s univerzitními zlatými překryvy na přední části chodidla a patě². Tento odstín se opakuje na Swooshi a zadní záložce, kde je vyšívaným vínovým písmem² vyveden nápis Nike.

Nike Dunk Low: College Tribute

Další vlastnosti

Tato nízkoprofilová obuv má také síťovaný jazyk a výstelku ponožky ve stejném barevném blokovém provedení¹. Mezi další detaily patří žluté Swooshe, šněrovací systém zapínání s bordó tkaničkami, perforovaná špička a nápis “NIKE” na patním štítku, jazykovém štítku a stélkách¹.

Vydání a ceny

Série “Be True To Your School” byla navržena tak, aby reprezentovala sedm vrcholových basketbalových programů, které tehdy Nike sponzoroval. Každý pár byl navržen v barvách dané školy a tento konkrétní model reprezentuje Arizonskou státní univerzitu.

Závěr

best replica Nike Dunk Low Arizona State je víc než jen bota; je to oslava vysokoškolské estetiky a pocta Arizona State University. Díky odvážnému barevnému provedení a klasickému designu ji musí mít každý nadšenec tenisek.

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours